Reputatia ceasurilor elvetiene pentru barbati este bine stabilita. Prin aceasta selectie, am dorit sa va facem sa descoperiti diferitele game de preturi care va sunt disponibile. De asemenea, veti putea descoperi marcile care ofera si astazi ceasuri fabricate in Elvetia.
Dintre toate modelele si gamele de preturi oferite, veti descoperi care sunt cele mai bune oferte sau marcile care trebuie evitate. Calitatea materialelor, a mecanismelor sau a aspectului, va oferim o imagine de ansamblu completa.
Primul ceas elvetian din selectia noastra este o bijuterie propusa ceasul Zenith Grande Class. Va puteti bucura de un cadran mare, acoperit cu numere si gradatii sportive. Conturul cadranului este un inel albastru cu numere mari.
Un buton de setare a fost plasat in partea dreapta, pentru a va permite sa reglati dispozitivul. Este un buton cu mai multe pozitii. Pentru a insoti acest ceas si pentru a va oferi un model foarte masculin, marca a ales o bratara cu verigi metalice mari in forma de H. Acesta este un ceas de inalta calitate, realizat cu materiale exceptionale si un mecanism robust.
Cum sa alegi un ceas elvetian pentru barbati?
Daca doriti sa cumparati un ceas elvetian, nu ratati cele cateva randuri care urmeaza. Analizam pentru dumneavoastra principalele caracteristici ale acestui tip de bijuterii, pentru a va permite sa le alegeti pe ale dumneavoastra.
- Stilul de ceasuri elvetiene
Pentru inceput, este important de subliniat ca ceasurile elvetiene ofera o gama suficient de variata de modele pentru a gasi foarte usor ceea ce cautati. Asadar, indiferent de tipul de ceas pe care doriti sa-l alegeti, il veti putea gasi printre cele oferite de producatorii elvetieni de ceasuri.
Veti gasi ceasuri realizate din metale pretioase, precum si modele care vin cu o curea din silicon. Totul depinde de bugetul dumneavoastra, de stilul dumneavoastra si de modul in care doriti sa va folositi ceasul.
- Materialele folosite la fabricarea ceasurilor elvetiene
Avantajul de a alege un ceas elvetian este ca materialele folosite pentru fabricarea bijuteriilor indeplinesc standarde care va asigura ca nu sunteti in pericol. In plus, ceea ce face ca ceasurile elvetiene sa fie atat de renumite este capacitatea producatorilor de a alege materiale exceptionale pentru a compune bijuteriile. Unele marci ofera intotdeauna metale pretioase sau piele naturala exceptionala.
Este important de subliniat ca alte marci au ales sa va ofere ceasuri entry-level, cu materiale mai modeste. Nu ezitati sa aflati exact ce materiale sunt folosite pentru fabricarea ceasului pe care il doriti inainte de a-l cumpara.
- Robustetea mecanismelor elvetiene.
Nu puteam sa scriem acest articol despre ceasurile elvetiene pentru barbati fara sa vorbim despre robustetea mecanismelor elvetiene. Fie ca este vorba de un mecanism automat sau de un mecanism cu cuart, puteti aprecia obiectele care sunt uneori lucrate manual pentru a asigura o functionare optima.
Sfatul nostru este sa cititi recenziile clientilor cu privire la calitatea mecanismelor marcii care va place. De asemenea, ar trebui sa intrebati despre procesul de productie. Cele mai fiabile marci sunt adesea transparente, pentru a-si linisti clientii.
Cele mai comune mituri despre ceasuri
Ceasurile mecanice sunt o lume nebuna cu o multime de mituri si adevaruri spuse. De fapt, veti auzi cam totul si opusul ei in timp ce discutati cu alti pasionati de ceasuri si ar putea fi dificil sa gasiti adevarul real! Pentru a te ajuta, iata o lista cu 8 mituri si adevaruri populare despre ceasurile mecanice!
Mitul nr. 1: Nu ar trebui sa intoarceti un ceas automat folosind rotita
Adevarul: Este perfect sa faci asta, este de fapt cea mai buna modalitate de a reporni un ceas automat!
Mitul nr. 2: Nu poti merge sa inoti cu un ceas cu doar 100 de metri rezistenta la apa.
Adevarul: Cu siguranta poti. De fapt, unul dintre cele mai emblematice ceasuri de scufundari, , era rezistent la apa pana la 50 de brate = 91,44 metri!
Mitul nr. 3: Ceasurile fabricate in Elvetia sunt cele mai bune din lume.
Adevarul: Japonia si Germania produc si ceasuri de calitate echivalenta in zilele noastre, ganditi-va la Lange&Söhne sau la Grand Seiko de exemplu.
Mitul nr. 4: Calibratoarele interne sunt mai bune.
Adevarul: Acest lucru nu are nimic de-a face cu calitatea, exista numeroase exemple de calibratoare interne care nu sunt de incredere, in timp ce miscarile de la ETA sau alti furnizori au demonstrat fiabilitate de-a lungul deceniilor.
Mitul nr. 5: Ceasurile mecanice sunt un hobby scump.
Adevarul: ai auzit vreodata de Seiko 5 ?
Mitul nr. 6: Ceasurile sunt o investitie foarte slaba.
Adevarul: Majoritatea ceasurilor isi vor vedea valoarea scazand instantaneu odata cumparate, in timp ce cateva rezista destul de bine. Uita-te la evolutia Rolex Submariner , de exemplu.
Mitul nr. 7: Odata ce imi iau ceasul Graal, ma voi opri din a mai cumpara ceasuri.
Adevarul: Odata ce imi iau ceasul Graal, voi incepe sa-l caut pe urmatorul.
Mitul nr. 8: Cristalele de safir sunt indestructibile.
Adevarul: cristalele de safir sunt de nezgariat.