Atunci cand faci multe poze cu telefonul, nu uita de husele de protectie. Noi iti recomandam sa intrii pe huse Samsung inainte de a incepe sa instalezi aplicatiile de mai jos.
Adobe Photoshop Lightroom
In ceea ce priveste procesarea imaginilor, Lightroom este una dintre cele mai bune aplicatii de pe dispozitivele Android. Am ales-o mai ales pentru ca ofera tutoriale „pas cu pas” intr-o interfata destul de prietenoasa. Marele dezavantaj este ca cele mai puternice instrumente (de exemplu, Healing Brush) sunt disponibile numai in versiunea actualizata.
Camera Bacon
Continand setarile video, optiuni precum setarea ratei de biti (pana la 130 Mpbs), Virtual Horizon, precum si afisarea Histograma, nu ar putea lipsi din lista celor mai bune aplicatii foto! Un alt motiv, care pentru multi este important, este ca este disponibil in limba engleza.
HyperFocal Pro
O alta aplicatie care cred ca nu ar trebui sa lipseasca de pe niciun telefon mobil, este HyperFocal Pro. Este util, deoarece selectand camera pe care toata lumea o are (printr-o lista complet actualizata) dimensiunea obiectivului si diafragma, se poate percepe zona de focalizare calculata in metri.
Aplicatii Magic ViewFinder
Cu aceasta aplicatie, utilizatorul poate modifica distanta focala a obiectivului si poate afla prin ecranul telefonului mobil, cum se transforma cadrul, in functie de camera pe care o are.
Este util mai ales atunci cand cineva isi planifica fotografiile si nu stie de ce lentile va avea nevoie, precum si in cazul in care cauta sa cumpere un obiectiv nou.
Snapseed
Are un total de 28 de instrumente gratuite si in limba engleza. Mai ai nevoie de alte motive?
PhotoScan
O aplicatie separata este PhotoScan de la Google. O metoda inteligenta si functionala pentru a scana fotografiile vechi fara a va face griji cu privire la prezenta luciului din surse externe sau a blitului camerei!
Contor Lux
Un fotograf are intotdeauna nevoie de un fotometru cu el. Aceasta nevoie este satisfacuta de aplicatia Lux Meter (sau Light Meter). Face foarte simplu ceea ce implica numele sau: masoara cantitatea de lumina care cade pe o suprafata.
Atentie: masurarea se face de catre camera frontala (selfie) – asa ca, pentru a o utiliza corect, trebuie sa faceti capturi de ecran (apasand simultan butoanele de pornire / oprire si de reducere a volumului de pe telefonul mobil).
Nova Launcher
Nova Launcher este , probabil , cel mai popular, si nu fara motiv. Combina un echilibru intre performanta si personalizare, deoarece are toate optiunile pe care si le-ar dori un utilizator mediu, fara a se bloca. Comportamentul sau este excelent chiar si pe dispozitive mai vechi sau dispozitive cu capacitati mai mici.
De asemenea, are o versiune platita cu optiuni de personalizare suplimentare, cum ar fi gesturi, mai multe teme si, in general, alte optiuni de afisare.
Lansator ZenUI
ZenUI Lansatorul este nu la fel de bine cunoscut ca si Nova, dar este la fel de usor de utilizat. Are mai multe teme pentru fiecare utilizator sa aleaga ceea ce prefera, in timp ce abilitatile sale organizatorice sunt destul de interesante.
Go Launcher
Daca sunteti in cautarea unui starter cu posibilitati si efecte nelimitate, atunci Go Launcher este una dintre cele mai bune alegeri. Are nenumarate optiuni de personalizare, multe efecte si widget-uri, singurul dezavantaj posibil fiind ca sunt putin mai greu de utilizat.